Swingend het nieuwe jaar in

Zondagmiddag 14 januari a.s. kunt u onder het genot van een drankje en een hapje genieten van de swingende muziek van bigband Sweet Blossom Orchestra. Special guest star tijdens deze jazz-middag is zangeres Rehana Begum. Deze Betuwse jazz-zangeres timmert flink aan de weg door het hele land met haar eigen jazzy combo's.

Voor deze gelegenheid wordt het dorpshuis in Meteren omgetoverd tot een swingende jazz club. Leuke bijkomstigheid: Arnold de Kaasboer verzorgt deze middag heerlijke kaasplankjes. Proef daar de heerlijke wijnen van Van Houten Wijnen bij, met daarbij de muziek van de bigband, en het feest is compleet.

Sweet Blossom Orchestra, o.l.v. Sylvie de Lyon, is een bigband met muzikanten uit Geldermalsen en omstreken. De band speelt voornamelijk swingmuziek uit de veertiger en vijftiger jaren. Denk bijvoorbeeld aan muziek van Glenn Miller, Count Basie en Duke Ellington. Maar ook voor uitstapjes richting andere muziekstijlen schrikt de band niet terug.

Een swingende bigband, een jazzy zangeres, de bar is geopend en de leuke bediening die ervoor zorgt dat het u aan niets zal ontbreken. Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig om er een hele leuke middag van te maken.

• Zondagmiddag 14 januari 2018: Swing-Inn
• Dorpshuis Meteren, Achtersteweg 17, Meteren.
• Zaal open om 14.00 uur, de muziek start om 14.30 uur
• Iedereen welkom, gratis toegang (consumpties en hapjes voor eigen rekening)
• Vanaf minimaal 6 personen kunt u een tafel reserveren, via Joke van Vrouwerff : 06 20 548482 of Dico Grandia: 06 46 310390

Sweet Blossom Orchestra wenst u prettige feestdagen en een fijne jaarwisseling. Wij hopen dat u met ons swingend 2018 in wilt gaan.
Tot 14 Januari 2018!
Sweet_Blossom_Orchestra_14_01_2018