Optredens in kerstsfeer

UITNODIGING eerstvolgende drie optredens SBO

17 oktober: Le Melangeur

Nieuw repertoire en een nieuwe zangeres: wat wil je nog meer? Vrijdag 17 oktober speelt Sweet Blossom Orchestra uit de regio Geldermalsen in Le Melangeur tijdens het Cultureel Café. Een thuiswedstrijd voor het orkest. Van 20.00 tot ca. 22.00 uur zullen zij een gevarieerd programma brengen van swingmuziek uit de jaren ’40, ’50 en ’60.Sedert enkele maanden is Mirjam Dragstra aan het orkest verbonden als zangeres. Mirjam komt uit Nieuwegein en is geen onbekende hier in de regio. Ook zingt zij bij de BB-showband uit Culemborg en bij Just-M! uit Meteren.Sweet Blossom Orchestra schroomt niet om ook muzikanten te laten zingen en zo treedt trompettist Ruben van Doesburg regelmatig op met het nummer Buona Sera! Ook de muzikaal leider Teunis de Wit (welbekend van de vroegere Oscar White Jazz band) neemt met enige regelmaat de zangmicrofoon ter hand met het nummer O When the Saints go marching in. Vrijdag a.s. belooft weer een uitermate gezellige avond te worden, waarbij zeker ook gedanst kan worden. Maar uiteraard is even gezellig loungen in Le Melangeur met een lekker drankje ook mogelijk. Genoeg redenen om vrijdag 17 oktober a.s. even bij Le Melangeur langs te komen! www.cultureelcafegeldermalsen.nl

Mirjam

Muzikale Monumenten

14 september 2014 speelde Sweet Blossom Orchestra samen met zangeres Mirjam Dragstra tijdens Muzikale Monumenten bij het Geofort in Herwijnen. Gezien het mooie weer kon de band op deze mooie locatie buiten op het terras spelen. Muzikale Monumenten wordt georganiseerd door het Servicepunt Amateurkunst Rivierengebied in opdracht van Cultuurpact Rivierenland.


Muzikale monumenten

Gitarist op lokale omroep

Tijdens de repetitie van Sweet Blossom Orchestra zijn opnamen gemaakt door Stadstvtiel.nl voor het programma Hoezo Oud? Wouter en Henny de Peinder staan centraal in deel 2. Ook werden gelijk de drie nestors van SBO geïnterviewd: Wouter de Peinder, Roelof Gardien en Frits van Dijk. Bekijk hier de complete aflevering met onze gitarist en zijn vrouw in de hoofdrol. Het gedeelte met de bigband komt na ongeveer 7 minuten.

wouterstadstvtiel

Bigband al 20 jaar "vrijwilliger" bij de Rode Kruis Bloesemtocht

Sweet Blossom Orchestra werd in april gehuldigd op het gemeentehuis door burgemeester Miranda de Vries en Kees Roldanus. De bigband is al 20 jaar "vrijwilliger" tijdens de Rode Kruis Bloesemtocht door middel van het spelen in de veiling. Orkestleider Teun de Wit mocht het aandenken in ontvangst nemen.

SBOvrijwilliger

Diverse vocalisten in Den Tol

Tijdens het optreden in Den Tol 2 febr jl. stonden diverse vocalisten in de spotlight. Zangeres Anita Simons nam afscheid van de band, Mirjam Dragstra werd geïntroduceerd als nieuwe vaste zangeres. En de Tielse zanger Leon Elvett vertolkte een aantal Frank Sinatra-nummers. Als klap op de vuurpijl werd deze swingende middag afgesloten met zang van trompettist Ruben van Doesburg, Buona Sera....

Op de foto: Leon Elvett met de Sweet Blossom Orchestra
1621961_589258384503015_1244078440_n